Koor Vocal Society

Kerstoptredens ’t Vaarderhoogt in Soest

Geplaatst op 14 december 2016

Kerstoptredens ’t Vaarderhoogt in Soest

In de middag van zaterdag 10 december 2016 gaf Vocal Society diverse keren acte de présence tijdens de Warme Witte Winterweken bij ’t Vaarderhoogt in Soest.

Weken van repeteren gaan aan een dergelijk optreden vooraf. Zoals elk jaar was een aantal nieuwe nummers aan het bekende repertoire toegevoegd. Zo blijft het vernieuwend en zowel voor de zangers als voor de toeschouwers verrassend. Dit jaar zong het koor o.a. een prachtige Nederlandse bewerking van One Voice van Barry Manilow en uit de kerstfilm The Snowman het lieflijke nummer Walking in the air. Je zag de sneeuw al denkbeeldig uit de lucht vallen. Natuurlijk kwamen ook bekende meezing-kerstsongs ruimschoots aan bod, afgewisseld met algemene nummers waarvan de teksten goed passen bij de Kerstsfeer.

Publiek Vaarderhoogt 2016Het publiek genoot zichtbaar in de warme entourage van ’t Vaarderhoogt van de optredens en werd op enthousiaste wijze, door de bekende Baarnse dirigent Majel Lustenhouwer, uitgenodigd om mee te zingen met Feliz Navidad.

 

 

Wij wensen iedereen bijzonder gezellige kerstdagen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *