Koor Vocal Society

Koorbarbecue

Geplaatst op 31 augustus 2016

Koorbarbecue

Met elkaar zingen vinden we al heel leuk, maar om het nieuwe zangseizoen met een barbecue te beginnen deed bij de koorleden bij het horen van de plannen, al het water in de mond lopen. Een geweldig idee van de voorzitter en het mocht ook nog in zijn eigen tuin.

Hoe leuk is het om elkaar na enkele weken weer te zien. “Hoe was je vakantie? Hé, is die leuke man van jou? Wat een lekker bruin kleurtje heb je? Wat geweldig dat je er na lange tijd weer bij kunt zijn”. De voorzitter sprak een kort welkomstwoord en verwees ons naar al het lekkers dat binnen op lange tafels stond uitgestald. “Wil je wat drinken dan staat daar de grote koelkast met van alles er in”. Het was prachtig zomerweer dus lieten we ons dat geen tweede keer zeggen.

De grote barbecues stonden buiten het al een tijdje te ontbranden en het bakfeest kon beginnen. Het verliep allemaal zo gemoedelijk, ieder nam wat hij lekker vond en zorgde ook voor degenen waarvoor dat net even beter uitkwam. De sfeer was prima.

Dankzij de perfecte organisatie van onze voorzitter en zijn vrouw hadden we het alweer heel fijn met elkaar. Kom maar op nieuw zangjaar!

Voor een sfeerimpressie, zie de fotocollages.

IMG_7709  IMG_7712

1 reactie

  1. Hennie Bouma

    Een beetje late reactie, maar het was inderdaad heel leuk en gezellig! Prima organisatie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *